Bubán István  - Lengyel  Szakfordító, Tolmács és Idegenvezető                                                                                                                            

                         Tłumacz, Przewodnik i pilot  turystyczny                                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-mail: buban (kukac) bubanistvan (pont) hu                                             telefon: +36 20 213 7510                                     e-mail: buban (małpa) bubanistvan (kropka) hu

 

l

Bubán István honlapja • Képesítés • Ajánlatom • Olcsó fordítás • Fordítás-tolmácsolás • Turizmus-id.vez. • Referenciák • Ügyfeleim írták

l

 

 

Vegye igénybe fordító, tolmács és idegenvezetői szolgáltatásaimat:

 

1977 óta kapcsolódom a lengyel nyelvhez, kultúrához, illetve a lengyel emberekhez. Az eltelt 45 év tapasztalatával segíthetek Önnek, üzleti partnereinek, vagy külföldi vendégeinek kommunikálni, vagy itt tartózkodásukat kulturális élményekkel emlékezetessé tenni, esetleg privát, vagy üzleti levelezését, műszaki dokumentációit idegen nyelvre fordítani.

A nyelvtudás számomra nem családi örökség, hanem szorgalmas tanulás és gyakorlás eredménye. Saját elhatározásból kezdtem nyelveket tanulni.

Szakfordító és szaktolmács képesítések birtokában ajánlom szolgálataimat:

 

1.     Fordítás:  Írott anyagok, műszaki dokumentációk, szerződések, cégkivonatok, használati utasítások, gépkönyvek, tanúsítványok, iratok, levelek fordítása és számítógépes szerkesztése.

Üzleti levelezés, e-mailek villámgyors fordítása, céges kapcsolattartás napi követése, Internetes oldalak, multimédiás prezentációk szerkesztése és fordítása.

2.     Lektorálás: írott anyagok, fordítások szövegének stilisztikai és műszaki tartalmi ellenőrzése, javítása.

3.     Tolmácsolás

       a)  Kísérő tolmácsolás, látogatásokon, bemutatókon, csoportos munkáknál.

       b)  Konszekutív tolmácsolás üzleti tárgyalásokon, esetleg fülbesúgó tolmácsolás.

       c)  Szinkron, vagy szimultán tolmácsolás, konferencia, esetleg kabintolmácsolás. Prezentációk, bírósági

            tárgyalások, konferenciák előadásának, műszaki témájú oktatások szó szerinti közvetítése.

            (részletek a "tolmácsdíjak"- címszó alatt)

      d)  Új szolgáltatás: a piaci igényekhez alkalmazkodva ajánlom újabb szolgáltatásaimat: folyamatos üzleti kapcsolattartás  telefonon, üzleti partnerekkel folytatott telefonos tárgyalások fordítása, konferenciabeszélgetések megszervezése, tolmácsolása, akár internetes közösségekben.

 

A sürgős és soron kívüli fordítások is gyorsan és megbízhatóan elkészülnek, majd kérésének megfelelő gyorsasággal lesznek továbbítva szélessávú Internetes kapcsolat segítségével. A szép és tagolt, jól érthető beszéd számomra nagyon fontos, még idegen nyelven és írott formában is, de a legnagyobb dicséret és megtiszteltetés számomra, amikor született lengyelek gondolnak honfitársuknak.

 

A turisztika terén is több mint 40 év tapasztalatával rendelkezem, 1980-ban szereztem idegenvezető képesítésemet a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán.

Folyamatosan, egyéni megbízások alapján végzek csoport és utaskísérést belföldön és külföldön egyaránt.

 

1.     Beutazó és kiutazó csoportos, vagy egyéni utaskísérés lengyel és magyar nyelven.

 

2.     Személyre szabott exkluzív programok, az ön igényei szerint összeállítva, kölcsönzött, vagy saját gépkocsival, akár busszal is, amelyet én biztosítok.

 

3.     Előre összeállított országjáró programok - nyaralás, vakáció szervezése, városnéző séták, dunai hajótúra, kisebb hegyi barangolás Budapest környékén, pusztaprogram, múzeumi séták, borkóstolós vacsora, folklór est és népi hagyományok bemutatója, falusi turizmus, incentive turizmus, általam biztosított gépkocsival, busszal, amelyekről a "Turizmus" címszó alatt olvashat bővebben.

 

A budapesti városnézés és színes turista programok élményszerű bemutatása immár kedves rutinfeladatok számomra. Magyarország és Lengyelország leglátogatottabb vidékein is sokszor megfordultam már csoportkísérőként, így nem csak a lengyel nyelvet, hanem a baráti kapcsolatokat is folyamatosan ápolom.

 

Nem tagadom, hogy a történelem és földrajz a fő érdeklődési körömhöz tartoznak már kisgyerekkorom óta. Engem boldoggá tesz, ha a munkám egyben az is, amit szeretek.

 

Az ezeréves mondás is azt mondja, hogy: lengyel-magyar két jó barát együtt harcol, s issza borát,

                                                                      vitéz, s bátor mindkettője, áldás szálljon mindkettőre.

 

Én is e barátság szellemében végzem hálás feladatomat

 

 

 

l

Bubán István honlapja • Képesítés • Ajánlatom • Olcsó fordítás • Fordítás-tolmácsolás • Turizmus-id.vez. • Referenciák • Ügyfeleim írták

l

 

 

 

 

 

 

 

lmács, lengyel fordító, lengyel szakfordító, lengyel szinkrontolmács, lengyel forditólengyel tolmács, lengyel fordító, lengyel szakfordító, lengyel szinkrontolmács, lengyel forditlengyel tolmács, lengyel fordító, lengyel szakfordító, lengyel szinkrontolmács, lengyel forditólengyel tolmács, lengyel fordító, lengyel szakfordító, lengyel szinkrontolmács, lengyel forditó

Copyright © 2021  - Bubán István okleveles szakfordító, tolmács és idegenvezető - Budapest

Adószám / NIP: 76766729-1-33

e-mail: buban /kukac/ bubanistvan /pont/ hu

A weblap készítője Bubán István - Frissítve: 2021. április 9.

 

Tłumacz przysięgły i przewodnik turystyczny István Bubán - Budapeszt

adres e-mail: buban /małpa/ bubanistvan /kropka/ hu

Autor wytryny internetowej: István Bubán - aktualizowano 9 kwietnia 2021 roku

 

lengyel tolmács, lengyel fordító, lengyel szakfordító, lengyel szinkrontolmács, lengyel forditó